Personal Lingerie Styling

Hoe kritisch ben jij op jouw lichaam? Waarover ben je minder tevreden? En wat vind je juist mooi aan jezelf? Palais Lingerie helpt, door middel van personal lingerie styling, je mooi te laten voelen zoals je bent. De basis van zelfverzekerdheid begint namelijk altijd bij goed zittende lingerie. Wij kijken naar je huidige lingerie, lichaamsbouw en kleding om zo altijd het mooiste uit jezelf te halen. Winkel je liever vanuit huis? Dan komen wij graag bij je langs om samen te kijken wat het beste bij jou past.

Palais_Lingerie_01

Tip 1: Start met een goede basis

Voordat je gaat passen, meten we eerst je maat op. Afhankelijk van de omvang van je borsten kijken we welk model het beste bij jou past. Wij geven graag goed advies en willen daarom altijd even meekijken. Dit zal altijd eerst gevraagd worden alvorens de pasruimte binnen te komen.

Tip 2: Onderhoud je badmode

Met zoveel verschillende stijlen en typen is het vinden van de juiste badmode een hele opgave. Wanneer je dan eindelijk de juiste badmode hebt gevonden, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom doe je er verstandig aan om, elke keer na het dragen, je badkleding even uit te wassen met fijnwasmiddel en daarna uit te spoelen. Dit om transpiratie, chloor, zout en dergelijke te verwijderen. Alleen spoelen is dus niet voldoende!

Palais_Lingerie_Personal_Styling_01
Palais_Lingerie_Personal_Styling_02

Tip 3: De juiste slips

Bij een slip is vooral het vinden van de juiste maat belangrijk. Een handige vuistregel: neem altijd een maat groter dan je gewend bent. Kies daarnaast voor een slip gemaakt van lekker zacht materiaal, zoals bijvoorbeeld kant of microvezel. Hou bij het kiezen van de juiste slip ook altijd rekening met de rondingen van je lichaam. Zo kan iemand met een buikje beter een tailleslip dragen. Onzeker over je benen? Kies dan een slip met een hoge beenuitsnijding. Op deze manier lijken je benen langer.