Over ons

Mijn naam is Lisette van Ravels en ik ben de eigenaresse van Palais Lingerie, een lingeriezaak die al sinds 1955 bestaat. Ik ben geboren en opgegroeid tussen de lingerie. Nadat de eerste eigenaresse de zaak had overgedragen aan mijn moeder, werk ik al ruim 30 jaar in deze boetiek. Ondertussen heb ik de 50 aangetikt en heb ik, door de jaren heen, verschillende vakopleidingen gevolgd waardoor ik mezelf lingeriestyliste én Mammacare-adviseuse mag noemen.

 

Volgens mijn klanten ben ik een ‘born natural’, een natuurtalent. Alles wat ik doe komt vanuit mijn hart en gevoel. Dit is vanuit commercieel oogpunt misschien niet altijd de meest winstgevende manier, maar het resulteert wél in een winkel die zich steeds meer vormt naar wie ik ben als persoon. Een winkel waar de klant centraal staat. Samen met mijn talentvolle collega’s staan wij klaar om jou te laten stralen. Kom je snel eens langs?

Lisette

”Om nieuwe inspiratie op te doen bezoek ik graag beurzen. De lingeriewereld is maar klein, daarom probeer ik graag nieuwe ontwerpers een kans te geven als hun collectie bij mij en mijn winkel aansluit.”

Joyce

”Momenteel ben ik in opleiding voor lingeriespecialiste, zowel intern als extern. Jarenlang heb ik als technisch adviseur in de haarcosmetica gewerkt waarbij ik verschillende trainingen verzorgde, waaronder kleuranalyse. Deze kennis kan ik zeker gebruiken bij Palais Lingerie.”

Miranda

”Inmiddels ben ik alweer 12 jaar werkzaam in het lingerievak als verkoopster en mamma care adviseuse. Wat ik zo leuk vind aan dit vak is dat ik de klanten professioneel advies en een echt een ‘verwen-momentje’ mag geven!”