Mammacare

Het ondergaan van een borstoperatie, na bijvoorbeeld borstkanker, heeft impact op jouw lichaam en zelfvertrouwen. Je wereld staat op zijn kop. Er is nog maar één focus en dat is genezen. Zodra de behandelingen voorbij zijn is er weer ruimte in je hoofd voor je uiterlijk. Wij helpen je om die balans weer terug te krijgen door middel van de juiste borstprothese en lingerie die bij jou past. Daar ligt onze focus.

 

Comfort en elegantie spelen een grote rol bij het herwinnen van zelfvertrouwen. Wij zullen er daarom ook alles aan doen om jou tevreden de deur uit te laten gaan. Wij zijn SEMH gecertificeerd (erkende kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid) en ons team heeft jarenlange ervaring met het aanmeten van borstprothesen. In onze winkel staat jouw herstel altijd centraal. Om met zekerheid de persoonlijke aandacht te kunnen bieden die jij verdient, is het aanmeten van een borstprothese alleen op afspraak.

Palais_Lingerie_02

Veel gestelde vragen

1. Wat kan ik verwachten van een afspraak bij Palais Lingerie Breda?
Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom hebben wij een sfeervolle en rustige winkel in het centrum van Breda. Wanneer je een afspraak maakt, nemen wij ruim de tijd om samen te kijken naar wat jij nodig hebt.

 

2. Voelt een borstprothese niet gek aan?
Nee, integendeel! Onze borstprotheses voelen heel lichaamseigen aan. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en waardoor je zonder problemen geschikte lingerie kunt dragen.

 

3. Ik ben pas net geopereerd, kan ik nu al een borstprothese dragen?
Het verliezen van een borst aan een operatie is heftig. Het vinden van de juiste prothese en bijpassende bh is dan ook erg belangrijk en hier kun je nooit te vroeg mee zijn. Daarom proberen wij jou zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren. Aan de hand van jouw wensen bepalen we wanneer je het beste een borstprothese kunt gaan dragen.

 

4. Wat moet ik meenemen voor een passessie bij Palais Lingerie Breda?
Wanneer je langskomt voor een passessie vragen wij altijd om de pas van je verzekeraar. Zo kunnen wij controleren bij welke verzekering je bent aangesloten. Ook is het noodzakelijk voor onze administratie.

 

5. Kan ik ook zonder afspraak langskomen?
Je bent altijd welkom om binnen te stappen voor advies over prothese-lingerie of -badmode. Bij ons staat de deur altijd open. Wil je dat we écht de tijd nemen? Dan kun je beter een afspraak maken.

 

6. Zijn jullie aangesloten bij de SEMH?
SEMH staat voor de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. Ieder jaar zorgen we dat Palais Lingerie aan alle gestelde eisen voldoet. Daarnaast zijn we al ruim twee jaar aangesloten bij een onafhankelijke klantencommissie. Je bent bij ons dus in goede handen.

 

7. Valt de borstprothese in het basispakket van mijn verzekering?
Een borstprothese valt onder het basispakket. Je betaalt wél eigen risico, maar de rest wordt vergoed.

 

8. Zijn er meerdere mensen tegelijkertijd aan het passen?
Bij ons staat gemak staat voorop. Daarom hebben wij een ruime en comfortabele paskamer waar je rustig je gang kunt gaan. Wanneer je een afspraak maakt, nemen wij uitgebreid de tijd om je zo goed mogelijk te begeleiden.

 

9. Hoelang duurt het voor ik de borstprothese ontvang?
Ons assortiment is erg divers en vrijwel al onze borstprotheses zijn uit voorraad leverbaar. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat producten toevallig net zijn uitverkocht. Niet getreurd, want binnen een paar dagen is onze voorraad weer aangevuld.

 

10. Hoe onderhoud ik mijn borstprothese?
Onderhoud en hygiëne is ontzettend belangrijk. Zeker als het gaat om een borstprothese. Daarom doe je er verstandig aan om minstens één keer per dag je prothese te reinigen met water en zeep.